Tre bander slås i Køge

Et opgør om hash- og narkotikamarkedet har skabt en ny alliance. Det skriver DAGBLADET Køge.

Tilsyneladende har rockerbanden Bandidos og indvandrerbanden Bloodz valgt at slå sig sammen mod indvandrerbanden Black Cobras i forbindelse med en eskalerende konflikt om at dominere salg af hash eller stoffer i Køge-området.
Langfredag blev 40 medlemmer af Black Cobras masseanholdt af politiet foran Boholte Kirke, og påskelørdag blev yderligere 13 bandemedlemmer anholdt.
- Det er ikke kun unge fra Køge, der er blandt de anholdte. Køge er omdrejningspunktet i den nuværende konflikt, men det kunne formentlig ske et hvilket som helst sted, siger kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands politi, Carsten Andersen, der ikke vil ind på, hvordan de forskellige bandegrupperinger forholder sig til hinanden i Køge.
Ifølge DAGBLADETs oplysninger holder Bloodz til i den nordlige del af Køge, mens Black Cobras holder til i den sydlige del - henholdsvis i Ellemarken og på Nylandsvej.
- Vi har været massivt tilstede i Køge i påsken, og det er sandsynligvis også årsagen til, at det har været relativt fredeligt, siger Carsten Andersen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Ishøj

playIshøj indtager atter kedelig førsteplads – men kommunen ved nu, hvordan familier smittes

ambulance

Bevidstløs mand reddet op af Øresund

brand pizzeria amager

Brand i pizzeria på Amager - beboere i opgang evakueret

drabet i skoven

Vigtige sms-beskeder i drabssag forsvandt i politiets varetægt

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere