Tre AK81'ere efterlyses for drabsforsøg

Københavns Politi efterlyser tre unge mænd for drabsforsøg. De smed automatvåben fra sig under en politijagt ved Carlsberg 2. september.

Tre unge mænd fra AK81 bliver nu efterlyst for et planlagt drabsforsøg i den verserende bandekonflikt.

De tre smed flere automatvåben fra sig under en politijagt på en stjålet bil i området ved Carlsberg på Vesterbro 2. september. Politiet mener, at aktionen forhindrede et attentat i bandekonflikten.

- Vi mener, de havde til formål at foretage sig et eller andet, hvor de våben skulle anvendes, siger Jesper Simonsen fra politiets bandeenhed.
Politiet mener nu, at de tre mænd er Daniel Ghalikat Skovby, 21 år, Nikolaj Ihler Nielsen, 19 år, og Carsten Lykke, 29 år.

De er identificeret ud fra en videoovervågning, som politiet ikke vil fortælle nærmere om.

De tre stak af i en stjålet bil, som en politipatrulje ville rutinetjekke 2. september kort efter midnat. Under forfølgelsen smed de våbnene ud af bilen, som de til sidst forlod på Rahbeks Allé.

Københavns Politi søger oplysninger om opholdsadresser og køretøjer, som kan sættes i forbindelse med de tre efterlyste.

Henvendelse skal ske til Københavns Politi, afdelingen for bandekriminalitet på telefon 3314 1448 eller på kbh@politi.dk

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Artikel foto

playVideo: Se, hvordan årets politihund arbejder

617670-311

Politi efterforsker mulig bilbombe i Gladsaxe som drabsforsøg

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere