Tragisk ulykke: Mor og barn dræbt

Dansk familie fra Roskilde kolliderede med overhalende lastbil på tysk motorvej. Mor og søn dræbt. Far og datter indlagt.

Ferien sydpå fik fredag morgen en tragisk ende for en dansk familie. På motorvej A7 ved Kassel i Tyskland kolliderede familiens personbil med et lastvogntog.
Bag rattet sad en 37-årig familiefar og ved siden af ham hans 35-årige hustru. Med i bilen var to børn, en dreng på fem år og en pige på halvandet. Der er tale om en familie fra Roskilde.
Tysk politi oplyser, at mor og søn omkom i ulykken, mens far og datter kom alvorligt til skade. Deres kvæstelser skulle dog ikke være livstruende.
Familiens mørke VW T5 blev fuldstændig krøllet sammen ved ulykken, som ifølge politiet i Nordhessen skete klokken 6.30 fredag morgen.
Ulykken skete, da et lastvogntog, der kørte mod nord, skulle overhale en forankørende lastbil. Vogntoget trak ud i det midterste af motorvejens tre spor, hvor den danske familie kom kørende med høj fart.
Det resulterede i, at den danske families VW endte under lastbilens anhænger. Kvinden og det ældste barn fik så svære skader, at de afgik ved døden.
Den lille pige på halvandet år blev efter ulykken indlagt på børnesygehuset Park Schönefeldt nær Kassel, mens faren blev kørt på en skadestue, også nær Kassel.
Efter ulykken valgte politiet at afspærre motorvej A7 i nordgående retning umiddelbart syd for Kassel. Motorvejen var spærret i mere end tre timer, før politiet kort efter klokken 10 igen åbnede for trafikken.
/ritzau/
2011-07-29T11:52:55+0200

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

mette frederiksen dukke brændt af

playDukke af Mette Frederiksen med truende besked brændt af under demonstration

Men in Black dem i København 23. januar.

playFem personer anholdt ved demonstration mod coronarestriktioner

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere