Tommy Kamp vil fortsat stå i spidsen for S i Køge

Tommy Kamp har ingen planer om at trække sig som formand for Socialdemokraternes fællesledelse i Køge, når partiet holder generalforsamling den 8. april, skriver DAGBLADET Køge.

Den tidligere regionspolitiker har ellers trukket sig fra alle andre poster i det politiske system, efter at han to dage før efterårets kommunal- og regionsrådsvalg blev stoppet i sin bil og sigtet for spirituskørsel i St. Tårnby på Stevns. Tommy Kamps tilbagetrækning gælder pladsen i regionsrådet, hvor Tommy Kamp blev valgt ind med 2190 personlige stemmer, og det gælder bestyrelsesposter i Køge Havn, Energiforsyningen i Køge og i KRAM Madservice.

Men pladsen som formand for partiorganisationen i Køge holder han fast i.

- Jeg har taget konsekvensen af spiritussagen og trukket mig fra samtlige offentlige hverv, men den sag har intet at gøre med den private organisation, som en partiforening er. Og som det ser ud nu, så har jeg tænkt mig at fortsætte som formand for fællesledelsen i Køge, siger Tommy Kamp, der slår fast, at han trods en kommende dom for spirituskørsel i følge loven er valgbar i en partiorganisation.
Derfor fortsætter han som Socialdemokraternes partileder i Køge, hvis partiet og medlemmerne ønsker det.

- Det rigtige svar er vel, at man er formand, så længe medlemmerne vil have det, for det er medlemmerne, der bestemmer, siger Tommy Kamp.

Selve dommen i Tommy Kamps spiritussag forventes at falde i næste uge i Retten i Roskilde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik