Tommy Kamp vil blive på S-listen

Tommy Kamp (S) kritiseres af egne partifæller for at forsømme sin mødepligt i forretningsudvalget i Region Sjælland. Han afviser kritikken og understreger, at han fortsat kæmper for Socialdemokraterne, skriver DAGBLADET Køge.

Der er ingen tvivl om, hvorvidt Tommy Kamp stadig er en del af det socialdemokratiske hold i Region Sjælland, hvis man spørger ham selv. - Jeg agter at passe mit arbejde i regionen frem til 31. december. Jeg står stadig som nummer to på den socialdemokratiske liste til regionsrådsvalget, og jeg vil kæmpe for, at Steen Bach Nielsen bliver valgt til regionsrådsformand, understreger Tommy Kamp over for DAGBLADET i dag.
Det sker efter, at flere inden for partiet har sået tvivl om, hvorvidt Tommy Kamp overhovedet er en del af holdet, efter at han i august udeblev fra både et forretningsudvalgsmøde og et regionsrådsmøde med forudgående forretningsudvalgsmøde. Det var de første møder efter balladen omkring Tommy Kamps privatøkonomi i juni, der resulterede i, at han trak sig som spidskandidat.
- Jeg var væk fra to møder. Allerede før sommerferien havde jeg meldt afbud til forretningsudvalgsmødet d. 10. på grund af ferie, og jeg var syg, da der var regionsrådsmøde. Det var lovligt forfald, siger Tommy Kamp og undrer sig over, at han skal være væk fra to møder, for at det giver ballade, mens andre kan være fraværende langt hyppigere.
Balladen har dog resulteret i, at gruppeformand og spidskandidat Steen Bach Nielsen nu er på vej hjem fra ferie for at tage en snak med Tommy Kamp om hans fremtid, samtidig med at partiets formand i Region Sjælland, Søren G. Nielsen, meget gerne vil høre nyt om Tommy Kamps gæld til Boligselskabet Brøndbyparken.
- Jeg har fået lavet en aftale om en afdragsordning på de penge, jeg skylder i boligselskabet, siger Tommy Kamp, hvilket bestyrelsesformanden i Brøndbyparken, Freddy Rasmussen, bekræfter.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

Set fra Nørrebro

Fra skumle hjørner til genbrugsgranit: Sådan skal Nørrebro-plads se ud

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Afbrænding af Lars Løkke dukke

Enhedslisten-borgmester deltog i afbrænding af Lars Løkke-dukke

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere