Tommy Kamp fik racercykel gratis 

Sagen om mulig bestikkelse i Køge vokser nu til også at omfatte en racercykel. Den socialdemokratiske lokalformand i Køge Tommy Kamp har taget imod en racercykel af mærket TREK med carbonstel og computer til en værdi af i alt 21.000 kroner. Regningen er betalt af indehaveren af Café Vanilla Murat Kitir. Det skriver B.T. torsdag. Indehaveren af CykelXperten i Køge, Tim Riis, bekræfter, at det er café-ejeren, der har købt cyklen til Tommy Kamp. - Jeg kan bekræfte, at kvitteringen er ægte. Murat Kitir og Tommy Kamp var sammen inde i butikken, og Murat købte to cykler til sig selv og så racercyklen til Tommy Kamp, fortæller Ole Riis. Sagen om racercyklen kommer i kølvandet på, at Murat Kitir og medindehaveren Ertugrul Karahan samt en række andre vidner har anklaget Tommy Kamp for sammen Socialdemokraternes politiske ordfører Henrik Sass Larsen at spise og drikke gratis igennem tre år. Ifølge de to café-ejere lovede Tommy Kamp til gengæld at hjælpe med at skaffe caféen en bevilling til at servere udendørs. Murat Kitir oplyser, at han købte racercyklen til Tommy Kamp som ren bestikkelse for at få hans hjælp til at få den attraktive bevilling til udeservering på Køge Torv. 

Kamp afviser

- Det var en del af aftalen om, at han hjalp med at skaffe bevillingen til udeservering. Vi har betalt mange ting til Tommy Kamp, siger Murat Kitir.
Tommy Kamp afviser at have taget imod bestikkelse.
- Murat Kitir købte den cykel til min søn Alexander Kamp, og det er, fordi Café Vanilla var sponsor for cykelklubben, siger han.
Formanden i Køge Køge Cykelring Morten Phillipsen oplyser, at Café Vanilla har haft en sponsoraftale om at betale et vis beløb for at have caféens navn stående på cykeltrøjerne, men der er ingen aftale om levering af cykler.
- Der har ikke været nogen som helst aftale om, at Café Vanilla har skulle levere cykler til klubben. I øvrigt skal sådan en aftale om køb af cykler også godkendes af Danmarks Cykle Union, og det kan jeg med sikkerhed sige ikke er sket,« fortæller han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

Togpåkørsel Espergærde

Togtrafik lagt ned efter personpåkørsel

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere