Tips til tidsdsfordriv: Instruer din egen film med legoklodser

Gået kold i de samme lege derhjemme? TV 2 Lorry kommer dig til undsætning med gode bud på nye aktiviteter, der udfordrer både krop og hjerneceller.

Har dit stuegulv været omdannet til en byggeplads for legoklodser den seneste uges tid, og er fantasien ved at være sluppet op?

Så er du nok langt fra den eneste, der har samme udfordring. Men med lidt nyttig teknologisk hjælp kan du i stedet bruge klodserne som statister i din helt egen film.

Designer Lisa Grue fra København lægger hver dag gode bud på, hvad du kan lave med dine børn i denne coronatid, på sin Instagram-profil. Sammen med sin søn Mika har hun blandt andet lavet en stop-motion-film med legoklodser. Se, hvordan du gør i videoen øverst.

TV 2 Lorrys lørdagsprogram OPLEV, som normalt giver dig et indblik i den kommende tids kulturelle tilbud, udkommer lørdag aften i en særudgave. Hele redaktionen er - som de fleste andre - sendt hjem og har i stedet bedt kreative folk i Lorryland om selv at filme gode bud på kreative indendørsaktiviteter.

Forunderlige papirklip 

Designer Mia-Louise Mailund Smith fra København lever blandt andet af at lave eventyrligt smukke papirklip, som hun sælger fra sin hjemmeside missemai.com. Det kræver en virkelig sirlig hånd at kreere den slags papirklip, men Mia-Louise Mailund Smith har også bud på, hvordan vi andre dødelige kan klippe fine kreationer ud af papir.

Med inspiration fra designer Mia-Louise Mailund Smith kan du skabe en fin ballerina i papir. 

Farverig opmuntring 

Mia Juul Otzen fra Nørrebro er pædagog og mor til fire og har tydeligt set, hvordan bekymringer påvirker børn i denne her tid. Derfor har hun med inspiration fra Italien sat gang i en bølge, hvor børn sætter regnbuer i vinduerne for at minde hinanden om, at #altblivergodtigen. 

 

Planken på stuegulvet 

Hvis du efterhånden føler dig lidt fladmåset efter at have været indenfor i lang tid, har træningscentret SATS også en løsning på det. På deres hjemmeside har de 60 træningsvideoer, som du kan se gratis, når du har lyst, og derudover har de en række live-trænningshold. 

Træningscentret SATS har 60 træningsvideoer, som du kan se gratis online. 
Her kan du se hele OPLEV-programmet med inspiration til indendørsaktiviteter. 

Har du gode bud på kreative indesysler til næste lørdags program, så send dem endelig til oplev@tv.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Flydendeparcelhus (1)

playChristian bor i et flydende parcelhus med vinkælder og legeplads

SLOW COVER FB1

playFik succes under nedlukning: Kan ler få os til at elske vores rynker?

25_seconds

playHenriette laver kjoler af sengetøj: "Næste generation skal lære at reparere deres ting"

Artikelfoto 01

playSørens coronaprojekt stak helt af: Nu kommer Jytte Abildstrøm og Bjarke Ingels på besøg

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere