Tiltalt for bordeldrift: Jeg ville bare hjælpe

Det var for at hjælpe sine venner, at en 42-årig kvinde sidste år fungerede som praktisk gris på en massageklinik i 83 dage.

Midt- og Vestsjællands Politi, Roskilde Foto: TV2/Lorry

Den 9. august kastede den tidligere klinikejer håndklædet i ringen og skred, fordi hun blev uvenner med sin udlejer, der også var hendes kæreste på det tidspunkt.

Da klinikkens dage så ud til at være talte, begyndte de arbejdende piger på stedet at ringe til den 42-årige kvinde, og hun fik tilsagn fra det tidligere kærestepar om, at de bare kunne fortsætte driften. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Hendes egen rolle var at arbejde som telefonpige, stå for hjemmesiden og ifølge anklageskriftet indrykke annoncer, men hun nægter, at hun stod for driften, som tiltalen ellers lyder på.

I stedet forklarede hun, at hun hjalp til, fordi pigerne var glade for stedet, og fordi den 43-årige ejer af lokalerne, som er hendes ven og medtiltalte i sagen, risikerede at ryge på tvangsauktion, hvis ikke der kom lejeindtægter ind på adressen.

Den 43-årige mand er ligeledes tiltalt for at drive bordel, idet han efter politiets opfattelse har tjent 148.700 kroner på bordellet fra 9. august og frem til 6. november, hvor han og den 42-årige blev anholdt.

De har begge to nægtet sig skyldige i tiltalen, skriver DAGBLADET Roskilde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik