To tilskadekomne i frontalsammenstød

En overhaling på Ringstedvej mellem Lellinge og Køge endte her til morgen helt galt for en 39-årig politimand fra Greve. Det skriver DAGBLADET Køge.

Klokken 5.37 kom han kørende i en civil politibil mod øst, men overså i forbindelse med en overhaling tilsyneladende en modkørende bil, der blev ført af en 28-årig mand fra Køge, hvorefter de to biler kørte frontalt sammen. Både den 39-årige og den 28-årige kom til skade ved sammenstødet, de måtte skæres ud af bilerne og blev efterfølgende kørt på sygehuset. Uheldet medførte voldsomme trafikale problemer, fordi Ringstedvej var spærret i omkring tre timer frem til omkring klokken 8.30.

- Vi har endnu ikke snakket med den 39-årige. Så vi ved ikke, hvorfor han tilsyneladende overså den modkørende bil. Vi kan kun konstatere, hvad der er sket, siger kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi, Jan Lauritzen, der ikke kan oplyse, om den 39-årige politimand var på vej ud til en opgave eller lignende.

Endnu kan politiet ikke sige noget om de to mænds skader. Men i følge politiets oplysninger er der ikke yderligere tilskadekomne ved uheldet, og der har sandsynligvis ikke været passagerer i de to biler.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Fartkontrol

Bilist snuppet med 175 km/t på landevej

Lastbil sløret

Kvinde førte politiet på sporet af drønulovlig lastbil – nu får hun ros

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere