Teenagere bag groft hjemmerøveri

Med anholdelsen af yderligere to unge mænd betragter politiet hjemmerøveriet mod et ældre ægtepar og deres barnebarn i Holte som opklaret. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Anholdelsen af de seneste to drenge på 17 og 18 år skete tirsdag, og politiet fik dem onsdag diskret fremstillet i grundlovsforhør, hvor de blev varetægtsfængslet. Dermed sidder der nu fem varetægtsfængslet for hjemmerøveriet, som fandt sted den 19. januar. De fængslede er i alderen 17-19 år.
- De er sigtet for at have begået hjemmerøveriet i forening. Det er en alvorlig sigtelse at få på halsen, som også sanktioneres ganske hårdt, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi.
De fem drenge trængte, ifølge politiet, den 19. januar ind i hjemmet hos en 65-årig mand og hans 63-årige hustru og deres barnebarn på to år. Røverne sendte kvinden og barnet op på villaens førstesal, mens manden blev bagbundet, hvorefter røverne tvang ham til at udlevere koden til dankortet. Efterfølgende blev alle tre spærret inde i husets kælder, før røverne stak af med udbyttet og familiens Audi.
Under grundlovsforhørene, som har fundet sted bag lukkede døre, har flertallet af drengene erkendt hjemmerøveriet, mens to har afholdt sig fra at udtale sig om skyldsspørgsmålet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

57-årig mand savnes – nu beder politiet om hjælp

s-tog

Kvinde frifindes for vold - sprøjtede vand på ansatte i DSB

arbejdsulykke ny ellebjerg

Mand mister livet i arbejdsulykke ved metrobyggeplads

Fartkontrol

Leasingselskab taber kamp om Porsche efter høj fart

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere