Taxichauffør fængslet for røveri mod prostitueret

En 38-årig taxichauffør er varetægtsfængslet i 13 dage for røveri mod prostitueret i København.

Der er begrundet mistanke mod en 38-årig taxichauffør for, at han i et forladt industriområde i København truede en kvinde med en kniv og snuppede hendes mobiltelefon.

Det mener dommer Lisbeth Christensen i Københavns Dommervagt, og derfor er manden onsdag blevet varetægtsfængslet i 13 dage.

Om manden også er skyldig i voldtægt, som sigtelsen lyder på, finder dommeren imidlertid ikke tilstrækkelige beviser for. Dna-undersøgelser skal nu klarlægge, om denne del af sigtelsen holder.

Den 38-årige mand nægter sig skyldig i voldtægt. I retten forklarede han, at han samlede en prostitueret op og kørte ud til Tømmergravsgade 25 bag Fisketorvet.

Kvinden ønskede penge først, og den 38-årige gav hende 300 kroner i 100-krone-sedler ifølge egen forklaring.

Kvinden havde sagt, at de 300 kroner kun var for oralsex. Den nu fængslede ønskede pengene tilbage og forsøgte ifølge forklaringen at tage pengene fra kvindens lomme, hvilket ikke lykkedes.

Den 38-årige tog derefter ifølge egen forklaring en bidetang fra taxiens bagagerum og holdt den truende op mod kvinden og bad igen om sine penge. Han kørte derefter fra stedet.

Politiet anholdt dog manden, da kvinden havde anmeldt ham for voldtægt. Politiet kunne opspore ham, fordi kvinden havde taget taxichaufførens dankortterminal.

Manden blev varetægtsfængslet, fordi dommeren mente, at der var en risiko for, at han ville forsøge at stikke en kæp i hjulet på efterforskningen, hvis han var på fri fod.

Dommeren fandt på nuværende tidspunkt ikke grundlag for at fængsle for voldtægt, men afventer dna-erklæring for en eventuel styrkelse af voldtægtsforholdet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politi tæt

Skønhedssalon holdt åbent, da politiet kom - kunde flygtede ud ad bagudgangen

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere