Taxa trak dobbelt på dankort

Taxa Selandia bekræfter, at flere dankortkunder i perioden under Roskilde Festivalen fejlagtigt er kommet til at betale deres taxatur to gange, skriver DAGBLADET Køge.

Årsagen til fejlen skyldes, at mobilnettet meget af tiden var brudt ned på grund af festivaldeltagernes massive brug af mobilnettet.

- Chaufførerne ringede ind under Roskilde Festivalen, fordi dankort-transaktionerne blev afbrudt, så de måtte forsøge flere gange. Men det var ikke vores system, der var årsag til fejlen, så de kunne ikke gøre andet end at forsøge flere gange, og det er i nogle af disse tilfælde, det er gået galt, forklarer Karin Nielsen, der er teamleder hos Taxa Selandia.

Har man betalt for meget, opfordrer Karin Nielsen til, at man henvender sig og får sine penge retur. På grund af registerloven er det ikke muligt for Taxa Selandia selv at refundere beløbet til de i alt 12 kunder, der har betalt deres taxatur to gange.

- Vi håber, at kunderne tjekker deres kontoudtog og henvender sig, og når de gør det, får de straks deres penge og en undskyldning, siger Karin Nielsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

fangekoret

playVideo: Tidligere indsatte overrasker Louise efter 25 år bag tremmer

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

Dragør lodstårn

Over 100 år gammelt vartegn i fare for at rådne op

De Ukendte Danmarksmestre - Morten Junge Olsen - Petanque

playDanmarksmestre i petanque er bedste venner og sigter efter VM

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere