Stukket med kniv efter ølkast

To mænd blev lørdag aften stukket med kniv i Ballerup.

Foto: TV 2 Lorry

Lungen på det ene offer klappede sammen efter fem til seks knivstik i brystet, mens det andet offer fik et dybt stik i ryggen.

Det skete, da de to mænd stoppede op på Roasvej i Ballerup lørdag aften, fordi nogen havde kastet en ølflaske mod deres bil.

- Det er en gruppe på fire personer, der har kastet flasken mod bilen. Da de to personer stiger ud af bilen, stikker en fra gruppen den ene fem til seks gange i brystet. Et af stikkene strejfer den ene lunge, som klapper sammen, siger vagtchef Kim Madsen hos Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

Ofret er en 26-årig mand. Hans 35-årige kammerat bliver kun ramt af ét knivstik. Det går til gengæld seks centimeter ind i ryggen.

Ingen af ofrene er i livsfare, men blev kørt til Rigshospitalets traumecenter med ambulance.

Gerningsmanden og hans tre venner stak af efter overfaldet ved 23-tiden, og derfor ved politiet ikke, hvilken kniv der er tale om.

Gerningsmanden beskrives som dansk, 16-20 år med brunt hår, der går en smule ned i panden. Han havde en højhalset trøje med lynlås på. Der er intet signalement af hans tre venner, ud over at de beskrives som udlændinge.

Politiet efterlyser vidner, der har set noget eller eventuelt har kendskab til, hvem de fire unge mænd i gruppen er.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik