Strejke ulmer i DSB

Strejke ulmer i DSB efter ny uro i bestyrelseDSB's top lærer ikke af fortidens fejl. For anden gang på to måneder er en væsentlig beslutning i en DSB-bestyrelse truffet hen over hovedet på medarbejderrepræsentanterne. Det skriver Politiken torsdag.

Denne gang er gælder det udpegningen af Gert Frost som chef for DSBFirst. Han er også direktør DSB S-tog, men her blev den øvrige bestyrelse ikke spurgt, inden formanden, DSB's øverste leder Klaus Pedersen, gav Gert Frost  flere opgaver.
»Det er direkte ulovligt og fuldstændig uanstændigt. Vi kan ikke acceptere, at man igen træder på medarbejderrepræsentanterne og dermed på alle medarbejderne«, siger Ulrik Salmonsen, der som formand i Dansk Jernbaneforbund taler på vegne af de to medarbejderrepræsentanter i S-togs-bestyrelsen. Den nye sag har medført ballade blandt medarbejderne.
»Min fornemmelse er, at det kan ende i en storkonflikt. Det er nu to gange bevist, at medarbejdere og tillidsfolk ikke regnes for noget«, siger Ulrik Salmonsen til Politiken.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere