Stort stålfirma på Teglholmen ramt af brand

Brandfolk har natten til torsdag kæmpet for at slukke en større brand i et stålproduktionsfirma, der ligger på Teglholmen i København.

Området er afspærret, og brandeksperter skal nu undersøge, om der ligger noget kriminelt bag branden.

Flammerne er kommet under kontrol ved 4-tiden, men der er en hel del røg- og brandskader på stedet, oplyser Københavns Politi. Det er nu op til teknikere at fastslå, om bygningsbranden er påsat eller ej.

- Den er indgået som tyverialarm klokken 02.22. Vi havde en patrulje, der lå lige ved siden af, og som derfor var meget hurtigt fremme. Da de kom frem, var der meterhøje flammer både indvendigt og ude på bygningen, fortæller vagtchef Mads Firlings fra politiet.

- Sammen med vores operative leder kommer brandvæsnet og foretager slukningen, der foregår frem til klokken 4.02, hvor man har branden under fuld kontrol og går i gang med at ventilere for røg, tilføjer han.

Politiet har afspærret området, og man afventer nu de tekniske undersøgelser, som starter torsdag.

- Indtil videre betragter vi det som gerningssted. Derfor bevogter vi det frem til, at brandsektionen kan komme ud og undersøge det med deres ekspertise her til morgen, siger Mads Firlings fra Københavns Politi natten til torsdag.

- For nuværende kan vi hverken be- eller afkræfte, at det skulle være påsat, tilføjer han.

Branden er gået ud over firmaet Lemvigh-Müller A/S med adresse på Teglholmsgade 25. På deres hjemmeside beskriver firmaet med 1200 medarbejdere sig selv som Danmarks største stål- og teknikgrossist for professionelle kunder.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

joh-4e336273-f567-4469-b92f-5683cbd5a98b

Politi håber på vidners hjælp i bilbombesag: "Man skal ikke holde sig tilbage"

Artikel foto

playVideo: Se, hvordan årets politihund arbejder

rullemarie

Beboere evakueres - politiet frygter sprængstof

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere