Stigning i alvorlige trafikuheld på Vestegnen: Se tallene for din kommune

I 2019 var der 44 procent flere alvorlige trafikuheld i Københavns Vestegns Politikreds sammenlignet med året før.

(Arkivfoto). Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

2019 var et voldsomt år i trafikken på den københavnske vestegn.

Nye tal fra vejdirektoratet, kortlagt over politikredsen i området, viser, at der sidste år var flere alvorligt tilskadekomne end i de seneste år.

Læs også Kvinde død efter ulykke - seks sigtet for at filme fra bilen

133 personer kom i 2019 alvorligt til skade på Københavns Vestegn, hvilket er det højeste antal alvorligt tilskadekomne siden 2008, hvor der var 147 personer.

I forhold til 2018 var der i 2019 41 flere personer, som kom alvorligt til skade i trafikken i Københavns Vestegns Politikreds. Det er en stigning på 44 procent.

Hvidovre værst - Vallensbæk bedst

Værst var det i Hvidovre Kommune, hvor 22 personer kom alvorligt til skade. Bedst var det i Vallensbæk, hvor der kun var tale om en enkelt person.

Hvis du er bosat på Københavns Vestegn kan du herunder i se statistikken for din kommune.

Det har tirsdag ikke været muligt at få Københavns Vestegens Politi til at kommentere på tallene fra 2019.

Selvom der ikke ligger tal for for 2020 endnu, har TV 2 Lorry også i år flere gange beskrevet alvorlige trafikuheld i Københavns Vestegns Politikreds.

Læs også Vestegnen ramt af flere uheld - ung mand påkørt af lastbil

Blandt andet først på sommeren hvor der den 3. juni var hele tre uheld samme dag. Her skete der blandt andet et soluuheld på Gladsaxevej ved Høje Gladsaxe.

Samtidig stødte to biler sammen på Ballerup Byvej ved Måløv Parkvej. Endelig blev en mandlig fodgænger påkørt af en lastbil i et vejkryds ved Tornerosevej og Herlev Ringvej.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik