Stig Elling vinker farvel til lokalpolitik

Star Tour-direktøren vil ikke genopstille ved det kommende kommunalvalg.

Foto: TV 2 Lorry (arkivbillede)

Efter otte år i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg er det snart slut med lokalpolitik for den kendte rejsedirektør Stig Elling.

Han har besluttet sig for ikke at genopstille, når kommunalvalget løber af stablen til november.

- Jeg er nødt til at tage mig af mit primære job som salgsdirektør i Star Tour, hvor arbejdspresset er ret stort, og hvor man skal være meget tilgængelig. Og det er ikke foreneligt med et job som kommunalpolitiker. Det må jeg se i øjnene, siger Stig Elling til Ritzau.

Stig Elling har stillet op for De Konservative, og han har i begge valgperioder været formand for arbejdsmarkedsudvalget.

Han ser med stolthed tilbage på de sidste otte år i politik, og han fremhæver blandt andet, at det er lykkes at komme langt med jobskabelser på Frederiksberg i hans periode.

- Og generelt har jeg været glad for at kunne præge byen og være med til at sætte nogle dagsordener.

Han erkender, at han kommer til at savne kollegerne på kommunen og det "specielle" liv som kommunalpolitiker.

- Men omvendt vil jeg sige, at man også skal tit skal være meget tålmodig, og det kommer jeg ikke til at savne, siger han og lukker hurtigt snakken om et muligt politisk comeback i fremtiden.

- Det er et endeligt farvel til politik for mit vedkommende. Jeg bliver 67 år, og nu vil jeg koncentrere mig om mit primære job. Så politik må klare sig uden mig.

Han ser nu frem til, at der bliver lidt flere ledige datoer i kalenderen.

- De skal ganske simpelt bruges til at få en lille smule fritid. Når man er inde i lokalpolitik og samtidig har et almindeligt job, så er det næsten umuligt at have fritid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik