Stefansson træt af Kasi-Jespers snakkemund

Selv om manden bag AG København, Kasi Group-direktøren Jesper Nielsen, i sidste uge hævdede, at den islandske håndboldstjerne Olafur Stefansson havde givet håndslag på at spille for københavnerne i næste sæson, så er parterne tilsyneladende ikke helt enige om den udlægning.

Stefansson siger i hvert fald til avisen Mannheimer Morgen, at han endnu ikke har afgjort med sig selv, om han vil blive i Bundesligaen og i Rhein-Neckar Löwen en sæson mere.

Og derfor irriterer det islændingen, at Jesper Nielsen - der også er bestyrelsesformand i Rhein-Neckar Löwen - giver udtryk for, at sagen allerede er afgjort.

- Nu er der sket det, som vi slet ikke har brug for. Der er blevet uro. Jeg vil have ro på holdet og ved ikke, hvorfor Jesper Nielsen har sagt det. Der er ingen fast aftale mellem ham og mig i forhold til fremtiden, siger Stefansson til avisen.

Den 37-årige højreback siger dog, at han er nødt til at gøre, hvad han får besked på.

- Hvis Jesper har besluttet, at det skal være København, så må det være sådan, og så gør jeg også det. Men måske er der brug for mig her, siger Stefansson, der gerne vil prøve at vinde en titel med sin tyske klub, som han skiftede til fra spanske Ciudad Real inden sidste sæson.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik