Stammende knivrøver stjal 13-årigs lommepenge

En 13-årig dreng fra Roskilde blev mandag aften udsat for røveri tæt ved Lejre Station. Med en lille urtekniv truede røveren drengen til at udlevere sine småpenge og en pose slik. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Dagens.dk.

Først torsdag blev røveriet anmeldt af drengens mor.

- Det er ikke et gængs røveri. Det er en 13-årig dreng, det er gået ud over, og det har været en voldsom oplevelse. Af den ene eller anden grund valgte han at holde det for sig selv. Men hans forældre kunne se, at han havde det skidt og ændrede adfærd, og så valgte han at fortælle det, siger kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til Dagens.dk.

Røveriet skete klokken cirka 18.45 på en sti mellem Lejre Station og Lejrevej i retningen mod en nærliggende ungdomsklub.

Politiet har kun signalementet af røveren at gå efter. Men det hæfter sig ved én bestemt oplysning.

- Drengen fortæller, at røveren stammer. Det er langt fra alle, der gør det. Derfor håber vi på, at nogen ved, hvem han er. Han er sandsynligvis lokal, siger Martin Bjerregaard.

Derudvoer beskriver drengen røveren således:

Mand, 25 til 30 år, 180 til 185 centimeter høj, spinkel af bygning, sort halsedisse om halsen og op over munden, grå eller blå soft-shell-jakke. Han talte dansk uden accent.

Efter røveriet fortsatte drengen hen til sin ungdomsklub, mens røveren forsvandt ad stien forbi stationen i retning mod Bygaden.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

mette frederiksen dukke brændt af

playDukke af Mette Frederiksen med truende besked brændt af under demonstration

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere