Stak af fra bil med døende venner

I går morges klokken seks skete et alvorligt færdselsuheld på Ølbyvej i Køge, hvor tre unge mænd fra Køge omkom.

Foto: TV 2 Lorry (arkivbillede)

Arkiv foto Foto: TV 2 Lorry

1 af 2

Det var en tilfældig forbipasserende, der alarmerede politi og ambulance, men ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var der en fjerde passager med i bilen, som stak af fra sine tre døde eller døende kammerater, hvilket er strafbart, skriver DAGBLADET Køge.
      - Jeg kan bekræfte, at en 16-årig dreng var passager i den forulykkede bil. Han er selv taget på sygehuset, og vi har talt med ham, men han kan ikke huske så meget. Men det er i hvert fald ikke ham, der har anmeldt ulykken, siger Carsten Andersen, der er kommunikationsmedarbejder fra Midt- og Vestsjællands politi.
Ifølge politiet er den 16-årige indlagt med blandt andet benbrud.
      Da de unge kørte fra nattens fest var der ifølge Ekstra Bladet fem personer i bilen. Det kan politiet dog ikke bekræfte.
      - Der var ifølge vores undersøgelser ikke yderligere med i bilen, men det er klart, at der stadig er ting, der skal undersøges, siger Carsten Andersen, der heller ikke ønsker hverken at be- eller afkræfte rygter om, at de unge mænd i forvejen var godt kendt af politiet.
      - Men jeg kan oplyse, at de kørte i en stjålet Hyundai Getz, som havde stjålne nummerplader på, der stammer fra et tyveri et par dage tidligere i Lejre, siger Carsten Andersen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik