Spøgelsesbilist troede alle andre kørte forkert

To piger og en 64-årig mand kom til skade i trafikulykke, da deres mor ramte en modkørende bil på en motorvej juleaften. Kvinden troede angiveligt, at de andre bilere kørte i den gale retning.

Ulykken skete, da den 46-årig kvinde kørte ned på Hillerød motorvejen i den forkerte retning ved afkørsel syv klokken 22.30. I bilen sad hendes to piger på fem og 12 år.

-Af endnu ikke klarlagte årsager er spøgelsesbilisten kommet på Hillerødmotorvejen i den forkerte retning mod syd, siger vagtchef Kim Svenningsen.

Manden i den modkørende bil og de to børn blev bragt til Rigshospitalet, hvor de er blevet undersøgt for indre blødninger.

Den mindste pige har fået et brud på bækkenet, mens det ældste barn er sluppet fra ulykken med knubs, lyder det fra politiet. Den mandlige bilist er fortsat på hospitalet.

-Han har pådraget sig en alvorlig hjernerystelse og er blevet opereret i nat. Han skulle dog være uden for livsfare, siger Kim Svenningsen.

Den 46-årige spøgelsesbilist måtte en tur på skadestuen efter sammenstødet. Politiet ved endnu ikke, hvor lang tid kvinden har kørt i den forkerte retning på motorvejen inden sammenstødet.

Kvinden har idag forklaret politiet, [size=2]at hun troede, at det var de andre biler på vejen, der kørte i den gale retning.

[/size]

[size=2] -Hun observerede to biler, som kørte mod hende. Hun undrede sig over det, men hun var sikker på, at det var de andre, der kørte forkert, siger vagtchefen.

-Hun har opfattet det sådan, at det var hende, der måtte undvige de andre, selvom det jo nok efter alt at dømme har været omvendt, siger Henrik Andreassen.

[size=2]Kvinden kan have været spirituspåvirket, og politiet afventer nu resultatet af blodprøverne.

[/size][/size]

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere