Solrød Center fanger en tyv om dagen

Indsatsen for at gøre Solrød Center til et mere sikkert sted at handle har vist sig at bære frugt, og i løbet af de sidste to uger har centrets vagter fanget 14 butikstyve, skriver DAGBLADET Køge.

Der er blevet tyndet ud i bestanden af langfingrede tyve i Solrød Center. Efter at Centerforeningen har fokuseret på problemet i to uger, er de første 14 gerningsmænd nemlig blevet overdraget til politiet.
Indsatsen skete, efter at centerforeningen havde oplevet en stigning i butikstyverier og rapserier fra de handlende i Solrød Center, og derfor optrappede centerforeningen for 14 dage siden indsatsen for at pågribe gerningsmændene.
Det skete ved at indsætte flere uniformerede og civile vagter og samtidig etablere et samarbejde med centerets butikker om at spotte tyvene, som Karlslunde Lokalpoliti, så efterfølgende har taget sig kærligt af.
- Det har været en stor succes, hvor vi virkelig er blevet bakket 100 procent op af politiet samtidig med, at de erhvervsdrivende her har været gode til at holde øje med tyvene og på den måde hjælpe vores vagter til at pågribe dem, indtil politiet er her, siger Henning Petersen, der er centerkonsulent i Solrød Center.
Han fortæller videre, at centerforeningens medlemmer skal mødes i morgen for at diskutere, hvordan centret kan fastholde den gode indsats overfor tyvene, der ofte er udenlandske og opererer i små grupper.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere