Solarieejer stukket af efter eksplosion

Manden bag et udbrændt solarium på Nøjsomhedsvej i København er forsvundet. Retssagen mod ham er nu aflyst, indtil politiet har held til at finde ham igen.

Regningen efter en eksplosionsagtig brand på Østerbro bliver ikke betalt lige med det samme. For ejeren af det solcenter, der for små to år siden udbrændte i en påsat brand, er tilsyneladende stukket af.

Manden skulle i denne uge have haft sin sag for i Københavns Byret, men sagen er nu udskudt på ubestemt tid, fordi politiet ikke kan finde den mistænkte. Han er tiltalt for at sætte to unge mænd til at stikke ild på solariet i et forsøg på at score forsikringspræmien.

Branden var så voldsom, at hele facaden blæste ud og der skete skader på bygningen for cirka 4 millioner kroner. De to medhjælpere har begge fået over et års fængsel for brandstiftelsen.

Da den 28-årige ejer i sin tid blev anholdt, nægtede han sig skyldig. Umiddelbart efter branden stod han frem i medierne og bedyrede, at han ikke havde nogle uvenskaber, der kunne forklare ildspåsættelsen.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere