Socialdemokrater freder Tommy Kamp

Tommy Kamp fortsætter som formand for Socialdemokraternes fællesledelse i Køge i kølvandet på den dom for spirituskørsel, han onsdag modtog i retten i Roskilde. Det skriver DAGBLADET Køge.

- Jeg har allerede taget min straf i forhold til samfundet, og jeg har trukket mig fra alle offentlige poster og hverv. Om jeg så skal være formand for Socialdemokraterne i Køge, det må være op til partiets medlemmer på generalforsamlingen, siger Tommy Kamp, som får fuld opbakning fra sin næstformand i partiet, Jesper Hesselberg Andersen.

Næstformanden slår fast, at dommen ikke giver anledning til nogen reaktion i partiorganisationen i form af ekstraordinær generalforsamling eller lignende.

- Denne her dom ændrer ikke noget, og når der kommer en generalforsamling, så bliver det besluttet, hvem der sidder i partiets ledelse, siger Jesper Hesselberg, der vurderer, at Tommy Kamp har taget sin straf for en strafbar handling.

Og det har ikke noget med Socialdemokraterne at gøre.

Borgmester Marie Stærke (S) ønsker ikke at kommentere Tommy Kamps dom eller konsekvenserne af den internt i partiorganisationen. Hun henviser netop til partiets næstformand i Køge, Jesper Hesselberg Andersen.

Tommy kamp fik onsdag en betinget dom på 20 dages fængsel afsonet som 30 timers samfundstjeneste, frakendelse af retten til at køre bil i tre år og en bøde på 12.500 kroner for at have ført bil med en promille på 2,08.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere