SMS-kæde afslørede indbrudstyv

Politiets sms-kæde lokaliserede torsdag eftermiddag en indbrudstyv i fuld gang med et indbrud.

Arkiv foto Foto: TV 2 Lorry (arkivfoto)

Politiets SMS-kæde afslørede torsdag en indbrudstyv, så han kunne anholdes. Tyven blev opdaget under et indbrud på Larsensvej i Vedbæk. Han stak af i en bil, men villaens ejer sendte et signalement af tyven og hans bil ud på politiets sms. Det skete klokken 11.13. Knap tre kvarter senere kunne en anden borger, der er tilknyttet sms-kæden fortælle, at han havde set tyven og bilen nær Ryetvej i Virum. Han kunne også supplere efterlysningen med flere detaljer, så endnu en sms-kæde blev sendt afsted og klokken 13.38 var der bid på H.A. Clausens Vej i Gentofte. Politiet var i nærheden og kunne kort efter anholde en 40-årig mand fra Købehavn, der var i fuld gang med endnu et indbrud.

- Det er et godt eksempel på, at når borgerne har øjne og ører åbne, og meddeler mistænkelige ting til politiet, så er de en meget stor hjælp. En stor ros til alle, der har hjulpet os i denne sag, siger pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi.

Der blev sendt sms-efterlysning ud til 4500 borgere, og otte reagerede med oplysninger, så tyven kunne anholdes. Hvis du også vil tilknyttes sms-kæden, så skal du tilmelde dig på hjemmesiden: www.hjaelppolitiet.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik