Smertefri Kahlenberg spillede 90 minutter

Thomas Kahlenberg kan for første gang længe spille uden smerter og nærmer sig sit tidligere niveau.

Thomas Kahlenberg spillede for første gang i syv måneder 90 minutter, da Brøndby søndag aften slog FC Midtjylland med 2-1.

Landsholdsspilleren leverede en solid indsats, stod for forarbejdet til Johan Elmanders sejrsmål, og han er svært tilfreds med at være tilbage i en stærk og smertefri udgave.

- Jeg har langt mere overskud nu end i de kampe, jeg nåede i foråret. Alene det, at jeg ikke har smerter længere, giver mig et andet niveau, siger Thomas Kahlenberg.

- Fysisk kan der stadig lægges noget på. Men jeg har arbejdet hårdt gennem mange måneder, og det er ikke tilfældigt, at jeg er i stand til at spille 90 minutter og stadig føle overskud, siger Brøndbys spilfordeler.

Det var en gammel hofteskade, der generede Kahlenberg tidligere på året, og som gjorde, at han spillede sin sidste forårskamp i slutningen af marts.

Men efter en operation er smerterne væk, og han har siden kunnet koncentrere sig om at komme tilbage til det niveau, der gjorde ham til en af ligaens bedste midtbanespillere.

- Det er lige så meget boldfølingen, der kan være et problem efter så lang en pause, men de sidste par uger har jeg kunnet mærke, at mit touch er ved at komme igen. Det er dejligt, for det er en stor del af min spil, siger Kahlenberg.

- Kampen mod FC Midtjylland var i det hele taget en super positiv oplevelse. Det bed lidt i de sidste ti minutter, men jeg havde ikke antydningen af krampe, lyder det fra Thomas Kahlenberg.

Brøndby skal i aktion igen allerede på torsdag, når holdet møder HB Køge i pokalturneringen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

ro

Her strømmer medlemmerne til: "Jeg bliver helt høj"

265851_491388967538420_375266505_o

playGreve Kommune bliver VM-vært for første gang nogensinde

EM-trofæ

Overborgmester håber på EM-storskærmsfester trods corona

Stacking

playWilliam og Alexander er verdensmestre i at stable kopper

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere