Slotskroen uden negative oplevelser

Efter et par turbulente år som ejer af Slotskroen i det centrale Hillerød med flere lukninger efter problemer med forskellige forpagtere har Peter Gram-Nielsen, administrerende direktør for Jysk Erhvervsejendomme A/S. der ejer Slotskroen, besluttet selv at drive kroen og ansætte en bestyrer, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er en drastisk beslutning, for vi driver ellers ikke de ejendomme, vi ejer. Men nu skal der ske noget positiv, så Slotskroen igen blive en rigtig kro, hvor folk er sikre, når de har bestilt konfiormation eller sølvbryllup, siger Peter Gram-Nielsen.

- Vi er trætte af, at folk får negative oplevelser, og det beklager vi meget. Slotskroen er en gammel, god ejendom og den eneste, jeg har købt med hjertet. Jeg er fra Allerød og kom der selv som barn, og nu skal Slotskroen igen være en kro, man kan stole på, siger Peter Gram-Nielsen, der allerede har en bestyrer klar i kulissen.

Det bliver Kent Westergaard, der i efteråret blev fyret af en tidligere forpagter efter blot et par uger på den gamle kro midt i Hillerød.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere