Skuffet Cancellara: Jeg går ikke i tivoli

Den firedobbelte verdensmester Fabian Cancellara måtte skuffende nøjes med bronze på VM-enkeltstarten.

Fabian Cancellara var slukøret efter VM-enkeltstarten i København onsdag eftermiddag, da han måtte nøjes med bronze efter vinderen Tony Martin og sølvvinderen Bradley Wiggins.
      - Det er ikke sådan, at jeg går i tivoli nu. Det var lidt en rutsjebanetur. Tony fortjener at vinde i dag. Han fortjener det mere end nogen anden, siger Fabian Cancellara.
      Den firedobbelte verdensmester har følt sig stærk på det seneste, men sådan var det ikke onsdag i de københavnske gader.
      - Jeg startede med en god følelse. Men efter lidt tid kunne jeg ikke finde min rytme, og jeg følte, at jeg ikke kunne give mig fuldt ud i dag.
      - Når jeg ser tilbage, kan det være, at jeg knækkede lidt mentalt, da jeg mærkede, at jeg ikke kunne give mere. Når man ikke er 100 procent på en dag, hvor man skal være 100 procent, så går det ikke, siger Fabian Cancellara.
      På et tidspunkt var schweizeren ude af balance, og han ramte barrieren, men det var ikke det, der kostede ham sejren.
       - Jeg tabte et øjebliks koncentration. Den passage var ikke heldig. Men sådan er det. Selvom jeg er superdygtig teknisk, så kan den slags ting ske. Jeg kan også være uheldig.
      - Det gjorde lidt ondt. Men det er ingen undskyldning. Når man vil give alt, så risikerer man også at tabe noget, siger Fabian Cancellara.
      Han er klar til at tage kampen op med tyskeren i fremtiden.
      - Jeg giver helt sikkert ikke op. Jeg elsker at køre på cykel, og man skal kunne håndtere presset. Federer giver heller ikke op, selvom Djokovic vinder.
      - Det var ikke min perfekte dag. Vi er ikke maskiner, og når man ikke er 100 procent, skal man heller ikke vinde. Ellers ville cykling være for nemt, siger Cancellara.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere