Skolebestyrelse kritiserer politiet for nøgenvisitation

En klump hash kan snildt skjules de mest personlige steder på kroppen, og derfor går politiet grundigt til værks, når de mistænker en person for at have stoffer på sig.

Det viser en to uger gammel video fra onlinemediet CADOK, som dokumenterer hændelser fra Christiania:

I porten til Christianhavns Skole undersøger politiet en mand for besiddelse af stoffer. Både bukser og underbukser må af, inden manden kan få lov at gå fri.

Den eksplicitte visitation, til frit skue for legende børn og en forælder med klapvogn, vækker nu kritik fra skolebestyrelsen på Christianhavns Skole, skriver metroxpress.

»Det skal ikke foregå der. Nu kontakter vi politiet, som vi normalt har et godt samarbejde med, for det er uhensigtsmæssigt, at det skal foregå så tæt på børn,« siger næstformand Michelle Christensen til avisen.

På Facebook raser flere brugere mod politiets fremgangsmåde i videoen. Blandt andre forfatter og foredragsholder Suzanne Bjerrehuus.

»Total kontrol som i totalitære stater. Føj for satan. Og dette skyldes udelukkende vores politikere, som omdanner Danmark til et DDR-overvågningssamfund. At skulle hive bukserne ned og have politiet til at glo på sine kønsdele. Troede, det kun var fanger i fængslerne, som blev udsat for det,« skriver hun på sin Facebook-profil - og hun har altså masser af opbakning på det sociale medie.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politi tæt

Skønhedssalon holdt åbent, da politiet kom - kunde flygtede ud ad bagudgangen

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere