Skambidning: TV 2 Lorry-vært skaber debat

TV 2 Lorry-vært Line Baun Danielsens hund Gumle er blevet skambidt af en anden hund. Facebook-opslag skaber debat.

Foto: Line Baun Danielsen

- Jeg har i dag haft en oplevelse, jeg ikke ønsker for nogen andre. Vores hund, Gumle, blev overfaldet og skambidt på åben gade og har været gennem en 2 timer lang operation. Han er medtaget, men overlever.

Sådan starter TV 2 Lorry-vært Line Baun Danielsen et Facebook-opslag om et overfald på sin hund, Gumle. Den blev i aftes angrebet bagfra af en 'thailandsk vagt/kamphund', mens tv-værtens søn gik tur med den.

Ifølge Line Baun Danielsen var overfaldet helt umotiveret. Hun oplyser, at hendes hund har været millimeter fra at få en perforeret lunge som følge af overfaldet.

Tv-værtens Facebook-skriv om overfaldet har tiltrukket sig stor opmærksomhed og skabt ophedet debat. Line Baun Danielsen er nemlig i tvivl, om hun skal anmelde den hund, der gik til angreb.

- Ejeren er naturligvis ulykkelig og frygter, at jeg anmelder overfaldet. Hunden er deres familie - ligesom vores. Men hunden har en gang før nappet efter en anden hund, og familien har fået en advarsel, der hvor de bor. Alligevel var hunden på gaden uden mundkurv i dag, skriver Line Baun Danielsen på Facebook og fortsætter:

- Nu skal jeg beslutte, om jeg - med ejerens ord - vil være bøddel og afgøre hans hunds fremtid og gøre en hel familie ulykkelig. Eller om jeg, med mine egne ord, må være en ansvarlig samfundsborger. For hvad, hvis det sker igen? Og hvad, hvis det er et menneske næste gang?

Line Baun Danielsen har tirsdag morgen endnu ikke besluttet, om hun vil anmelde overfaldet.

- Vi er chokerede, og jeg ved endnu ikke, hvad jeg gør, siger hun til TV 2 Lorry.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik