To skal kæmpe om Fabrins arv

Det tegner til at kunne blive et spændende kampvalg, når Venstre i Rudersdal den 6. september skal finde den kandidat, som skal træde i borgmester Erik Fabrins fodspor.

Det drejer sig om den 57-årige Jens Ive, der i dag er formand for Teknik- og Miljøudvalget, og den 32-årige Daniel E. Hansen, der er formand for Børne- og Skoleudvalget. Begge er erfarne kommunalpolitikere, der blev valgt ind i 2001 i henholdsvis Søllerød og Birkerød Kommunalbestyrelse.

- Jeg ønsker at bidrage til en fortsat udvikling af Rudersdal Kommune med den klare understregning af, at jeg ønsker at fastholde den robuste økonomiske politik, som har kendetegnet Venstres arbejde i kommunalbestyrelsen gennem mange år, siger Jens Ive.

Mod den livserfarne Jens Ive vil Daniel E. Hansen slå på, at han står for fornyelsen.

- Vi står over for et nyt kapitel for vores parti. Det er nye tider. Vi skal genvinde borgmesterposten, og tiden er moden til et reelt generationsskifte og en fornyelse af Venstre, siger Daniel E. Hansen.

Igår meddelte to kandidater til vælgerforeningen, at de ønsker at være Venstres spidskandidat til borgmesterposten. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere