Sjælland må kigge langt efter Lars Løkke

Spirende rygter om, at statsminister Lars Løkke Ramussen (V) er på vej fra opstilling i Frederikssund-kredsen i Nordsjælland til opstilling i Greve-kredsen i Storkreds Sjælland ved næste folketingsvalg, bliver nu blankt afvist af Venstres Landsorganisation. Der skriver DAGBLADET Køge.
Greve-kredsen er blevet ledig i kølvandet på Anders Fogh Rasmussens farvel til dansk politik. Men Venstre afviser blankt, at statsministeren skulle være på vej til Greve-kredsen, der dækker Solrød og Greve Kommuner og er en af 12 valgkredse i Storkreds Sjælland.
- Der er absolut ingen planer om, at Lars Løkke Rasmussen skal skifte kreds. Det rygte kan jeg afkræfte, siger Kirsten Munch, souschef i Venstres Landsorganisation, til DAGBLADET Køge.
Den melding stemmer overens med holdningen i Frederikssund-kredsen, som dækker Frederikssund og Halsnæs Kommuner og er en del af Nordsjællands Storkreds. Her har Lars Løkke Rasmussen været opstillet siden 1994.
- Vi har hørt rygtet nogle gange før, men det er aldeles ubegrundet, at Lars Løkke Rasmussen flytter fra vores kreds, og vi ville beklage det, hvis han gjorde, siger Bent Raith, som er formand for Venstres kandidatbestyrelse i Frederikssund-kredsen, til DAGBLADET Køge.
- Vi har fulgt ham hele vejen op, men i den sidste ende er det naturligvis kandidaten, der bestemmer, siger Bent Raith.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Amager bakke er tegnet af arkitekten Bjarke Ingels.

Borgere i hovedstadsområdet får varme fra døde mink - har samme konsistens som feta

Nexus foto

playKritik af døgninstitution for unødvendige magtanvendelser mod anbragte unge

løndumping amager

TV 2 afslører: Håndværkere på Amager arbejder til 30 kroner i timen

Affaldssortering

playCorona giver ekstra affald i Storkøbenhavn: - Der er opstået en pulterkammereffekt i hjemmene

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere