Sigtes for seks røverier mod juvelérer

To serbere, der sidder varetægtsfængslet i henholdsvis Østrig og Holland for røverier, vil blive sigtet for seks røverier mod juvelér-butikker i Danmark, skriver ekstrabladet.dk.

De to serbere på 29 og 35 år bliver sigtet, når danske betjente om nogle uger rejser til de to lande for at afhøre serberne.
Det er tekniske spor som fingeraftryk og dna, der knytter de to serbere til striben af røverier, skriver ekstrabladet.dk.
Chefen for røveri-sektionen i København Poul B. Hansen bekræfter overfor ekstrabladet.dk, at den 29-årige serber vil blive sigtet for tre røverier begået i København og et i Aalborg.
Han er for nylig blevet idømt 10 års fængsel for et røveri i Østrig, hvor han slog en politimand ned under flugten.
En 35-årig serber, der blev anholdt i Holland under et røveriforsøg med tre landsmænd, skal sigtes for to røverier begået i København, og politiet udelukker ikke, at der kommer flere sigtelser mod ham.
Serbiske bander har siden sidste år begået mindst syv væbnede røverier mod juvelér-butikker i København med et samlet udbytte på langt over 26 millioner kr.
En 28-årig serber er for nylig blevet idømt fire års fængsel i Gøteborg for blandt andet et røveri mod juvelér Edmond Arnold i Københavns indre by den 23. februar i år, hvor udbyttet blev ure for godt 1,4 mio. kr, skriver ekstrabladet.dk.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

skunkgartneri herringløse

Særlig duft fik snusfornuftige betjente på sporet - skunklaboratorium med 347 planter afsløret

Retten i Roskilde.

Mand erkender forsøg på voldtægt af børn via datingside

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedsklinik er nu sigtet 11 gange

blå blink

Politi og helikopter rykker ud til alvorlig ulykke på gård

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere