Seriesexforbryder: Kvinder melder nye overfald.

Københavns Politi har fået fem nye henvendelser i sagen om en 40_årig mand, der er anholdt og sigtet for indtil videre 12 forhold af tyveri, røveri og seksuelle overgreb.

Sagen om den formodede seriesexforbryder kom frem, da tv2.dk fredag kunne afsløre, at Københavns Politi i flere måneder har efterforsket en lang række røverier og overfald, der alle viser tegn på samme fremgangsmåde.

 

Kvinderne er typisk blevet overfaldet på et stisystem omkring Københavnerbydelen Tingbjerg, og de 12 sager, som manden indtil videre er sigtet for, er alle foregået mellem fredag og søndag i timerne fra omkring midnat til tidlig morgen.

I de fleste tilfælde har kvinderne været yngre og på cykel, og flere af overfaldene er foregået i en cykeltunnel, der løber under vejen Ruten i Tingbjerg.

"Alle de fem nye henvendelser handler om tyveri. En af henvendelserne er fra en kvinde, der var udsat for beføling, skreg og var så udsat for tyveri. Nogle af sagerne kender Københavns Politi i forvejen," fortæller Hans Erik Raben, Politikommissær ved afdelingen for personfarlig kriminalitet, Københavns Politi, til tv2.dk.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere