Seks sigtes efter drab i Center Sandholm

Politiet sigter seks personer i forbindelse med drabet i Center Sandholm onsdag, hvor et voldsomt slagsmål kostede en 30-årig afghansk mand livet.

Politiet sigter seks personer i forbindelse med drabet på en 30-årig afghansk asylansøger under et masseslagsmål i Center Sandholm onsdag. En 26-årig mand fra Kosovo er sigtet for drab og drabsforsøg, mens de øvrige fem mænd i alderen 24 til 42 år sigtes for medvirken til drab og drabsforsøg. Alle seks fremstilles i grundlovsforhør torsdag. Slagsmålet var så voldsomt, at Nordsjællands Politi bad om assistance fra København. Fire kom til skade.

Onsdagens slagsmål var kulminationen på et halvt til et helt års problemer, hvor slagsmål er blevet en del af dagligdagen på centret, oplyser Dansk Røde Kors' generalsekretær Anders Ladekarl. Alt for mange bor tæt op og ned ad hinanden i centret, og det kan være en af årsagerne til, at det er gået så galt. Efter slagsmålet anholdt politiet i alt 13 personer, men de syv er enten løsladt igen eller bliver det i løbet af natten til torsdag.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Svampeceremoni

Ulovlige svampetrip samler folk i fællesterapi

Drone_over_byen

Droner skal søge efter utætte fjernvarmerør om natten

Akvædukt ved Veluwemeer

playUsædvanlig akvædukt kan redde Margretheholm Havn

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere