Sass Larsen-sag hænger i luften

Henrik Sass Larsen (S) er sandsynligvis blevet pålagt fuldstændig tavshedspligt af PET, da han fik overdraget beskeden om, at han ikke kunne sikkerhedsgodkendes som minister.

Det vurderer tidligere operativ chef for Politiets Efterretningstjeneste, PET, Hans Jørgen Bonnichsen, overfor DAGBLADET Køge.
      - Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at PET har pålagt ham tavshedspligt, og så kan han intet sige. Han kan ikke bare gå ud og fortælle, hvad sagen rent faktisk indeholder, for så bryder han straffeloven, og så er han jo en færdig mand i dansk politik. Henrik Sass Larsen er sat skakmat, siger Hans Jørgen Bonnichsen.
      Dermed bliver sagen hængende i luften for ikke bare Sass Larsen men også Socialdemokraterne i Køgekredsen. De kan ikke få svar på, hvor meget eller hvor lidt dialog, der rent faktisk har været mellem rockeren Torben Ohlsen (Suzuki Torben) og deres folketingskandidat.
      Jesper Hesselberg, der er formand for Henrik Sass Larsens opstillingskreds, Køgekredsen, som dækker både Køge og Lejre Kommuner, ønsker ikke at kommentere konsekvenserne af, at den uklare sag stadig hænger over kredsens folketingsmedlem, og han vil heller ikke udtale sig om, hvorvidt kredsen håber på, at sagens detaljer snart kommer frem.
      - Vi havde kredsbestyrelsesmøde torsdag aften, hvor vi fik en bred orientering fra Henrik Sass Larsen. Og der er stadig fuld støtte fra kredsen til Henrik, siger Jesper Hesselberg til DAGBLADET Køge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

hjemløs

Hus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere