Sådan undgår du unødvendigt madspild i påsken

Påsken er en højtid. Desværre også for madspild. Her er nogle simple råd til, hvordan man undgår, at ens mad går til spilde.

Påske rimer næsten på frokost, og frokost rimer desværre ofte på madspild.

Ifølge tal fra Landbrug & Fødevarer udgør madspildet i påskeugen 279 millioner kroner. Hver gang, danskerne bruger 1.000 kroner på påskemad, ender mad for 140 kroner i skraldespanden.

Ifølge foreningen Stop Spild Af Mad har hele 76% af danskerne svært ved at beregne, hvor meget mad der skal laves til påskefrokosten. 

Men selv hvis man ender med at lave for store mængder af mad, så behøver man ikke lade det overskydende mad gå til spilde.

Foreningen Stop Spild Af Mad har udarbejdet en liste med gode råd til, hvordan man undgår, at påskefrostmadet ender i skraldespanden.

Sådan undgår man madspild ved påskefrokosten

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

Bagsværd bageri

Bager har mistet hver anden kunde efter sur smiley - så blev der uddelt gratis kager

20180726-152954-1-1920x1277we

Dine havemøbler er måske forsinkede i år, og det er der flere årsager til

Nemlig.com

Albertslund dropper nemlig.com: "Det ligner wild west-agtige forhold," siger borgmester

im22

playButikker i ekstase: Det vildeste salg i 35 år

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere