Rudersdal hyrer vagtværn efter attentat

Rudersdal: Dørene er låst til rådhuset i Rudersdal, og borgerne kommer kun ind, hvis en vagt slipper dem igennem. Rudersdal kommune har hyret et vagtværn, efter at Rudersdal Jobcenter på det tidligere rådhus i Birkerød blev angrebet af en 37-årig mand fra Nærum tirsdag aften, efter at han forinden havde truet med at ødelægge Rudersdal Rådhus ved at køre en entreprenørmaskine ind i bygningen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis' hjemmeside sn.dk.

- Vi tager truslerne meget alvorligt. Det er en farlig mand, som har truet kommunens medarbejdere tidligere. Derfor mener vi, at vi er nødt til sætte en vagt på de kommende dage. Vi kan ikke gå på kompromis med medarbejdernes sikkerhed, siger kommunaldirektør i Rudersdal, Bjarne Pedersen til sn.dk.

Manden er godt kendt af kommunens medarbejdere på jobcentret, hvor han har politi-tilhold frem til 2015. Han blev anholdt efter episoden i går aftes, hvor han gik amok på Jobcentret og smadrede en rude, men han blev løsladt igen klokken 23.30, efter at være blevet sigtet for trusler på livet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Maria Sarko på Amager Strand

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Affaldssortering Ballerup skrald skraldespand

Borgere får ikke tømt skraldespand. Men det er der en god grund til, mener kommune

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere