Røvere klippede kioskejer i øret med knibtang

En 27-årig mand er torsdag blevet fængslet for et brutalt røveri i København. To mænd er stadig på fri fod.

Tre mænd gik ualmindeligt brutalt til værks og klippede blandt andet kioskejeren i øret med en knibtang, da de onsdag aften begik røveri mod en kiosk på Østerbro i København.

Røveriet gik ud over Den Lille Butik på Gammel Kalkbrænderivej.

Her stod kioskejeren alene bag disken, da tre maskerede mænd kom ind i forretningen, hvor de truede ham med en pistol og udsatte ham for slag og spark.

- Han bliver bundet på hænder og fødder med tape og bliver truet med en pistol. Man kan tydeligt se på hans ansigt, at han bliver udsat for vold, fortalte Sajjad Haider, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, natten til torsdag til Ritzau.

Midt i røveriet kommer nogle uvidende kunder ind i kiosken og overrasker de tre gerningsmænd.

- Det får dem til at stikke af. To af dem på cykel, mens den tredje stikker af til fods op til Nordhavn Station. Der er nogle vidner, der holder øje med ham på perronen, indtil politiet kommer frem og foretager anholdelsen, siger Sajjad Haider.

Den forslåede kioskejer blev kørt til Rigshospitalets traumecenter. Han har ikke på noget tidspunkt været i livsfare, men han har været udsat for grov vold. Foruden slag og spark mishandlede røverne ham med en knibtang og klippede ham i det ene øre.

Torsdag blev den anholdte fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i København. Her blev den 27-årige mand, der nægter sig skyldig, varetægtsfængslet i fire uger.