Roskilde Festival indfører campingbooking

Fordelen ved at møde tidligt op på Roskilde Festival bliver væsentligt formindsket i år. Festivalen vil inden længe præsentere et nyt system, der gør det muligt for gæsterne at sikre sig en plads i et bestemt campingområde på forhånd, så først-til-mølle princippet sættes ud af funktion, skriver DAGBLADET Roskilde.
Dermed håber festivalen at kunne forhindre, at hegnet til campingområdet for femte år i træk bliver væltet før tid af ivrige festivalgæster.
- Der er en lille gruppe, som synes, at det er sjovt at vælte hegnet, men de fleste er kede af det. De vil bare have en god plads. Derfor vil vi nu indføre områdebestilling, så folk på forhånd kan sige, hvor de vil ligge, fortæller festivalens talsmand og udviklingschef, Esben Danielsen.
Det er meningen, at festivalgæsterne kan angive hvilket campingområde, de vil ligge i, når de køber deres billet, men det nye bestillingssystem nåede ikke at blive klar til den 1. december, hvor billetsalget åbnede.
- Men folk, der allerede har købt billet, vil også få mulighed for at bestille plads, og det vil ikke koste ekstra, lover Esben Danielsen, som forventer, at det nye system er klar inden for de næste to måneder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik