Rocker fængslet for peberangreb på cykelbetjente

Betjente blev overfaldet af AK 81'er med 10 kilo hash i rygsækken. Manden er nu fængslet.

To cykelbetjente fra Københavns Politi blev onsdag angrebet af to personer bevæbnet med peberspray på Christianshavn.

Det lykkedes for politiet at anholde den ene gerningsmand, og han er torsdag blevet varetægtsfængslet i foreløbig 13 dage efter et grundlovsforhør i Københavns Dommervagt.

De cyklende politifolk fattede lidt over middag onsdag mistanke til to cyklister på Langebrogade. Da politiet forsøgte at standse mændene, vendte den ene sig om og sprøjtede indholdet i en peberspray i ansigtet på den ene betjent.

Det lykkedes for betjentene at få anholdt manden, men under anholdelsen gik også den anden mand til angreb med en peberspray, og han havde held til at undslippe.

Om den anholdte siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra politiets Task Force Pusherstreet:

- Den anholdte er 25 år og kendt AK 81'er, så der er i vores øjne ingen tvivl om, at der er en direkte forbindelse til Hells Angels og hashsalget i Pusherstreet.

Ved anholdelsen af den 25-årige mand fandt politiet 10 kilo hash i mandens rygsæk. Ved ransagning på mandens bopæl fandt politiet yderligere 300 gram hash og 30.000 kroner i kontanter. Derudover fandt politiet en ulovlig kniv og endnu en peberspray.

- Desværre viser sagen, at de organiserede kriminelle i Pusherstreet ikke skyr nogen midler. De to involverede polititjenestemænd blev begge behandlet efter anholdelsen, men heldigvis har de ikke pådraget sig varige skader, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Politiet efterlyser nu den anden gerningsmand, der beskrives som en 25-30-årig muskuløs mand med karseklippet hår på toppen af hovedet og skaldet i siderne - en såkaldt armycut-frisure.

- Jeg vil da opfordre ham til at melde sig selv, for vi skal nok finde ham, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik