Ritt i krig mod SF

SF's succes generer Københavns bydronning Ritt Bjerregaard så meget, at hun på et socialdemokratisk gruppemøde har varslet bål og brand over SF, der i meningsmålinger er stærkt på vej til at blive lige så stort som Socialdemokraterne i Hovedstaden, skriver Ekstra Bladet i dag.

- De skal hånes og latterliggøres ved enhver given lejlighed, ligesom vi skal påpege, hver gang SF's borgmester Bo Asmus Kjeldgaard begår en fejl, lyder det fra et socialdemokratisk medlem af Borgerrepræsentationen.
Og den nye barske stil spores allerede, bekræfter kilder i SF. - Vi kan godt mærke, hun har valgt den mere uforsonlige linje. Hun har lagt op til kamp og har markeret, at hun ønsker at køre selvstændigt op til næste valg, siger Frank Hedegaard fra SF.- Men jeg tror, det rammer Ritt som en boomerang. Vælgerne gider ikke den slags mudderkastning, siger han og sender også en kraftig advarsel til overborgmesteren.- Skulle vi blive større end S efter næste valg, revurderer vi selvfølgelig samarbejdsmulighederne. For et samarbejde skal jo helst også opleves sådan - og ikke som en krigsførelse, siger Frank Hedegaard.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20190208-171140-2-1920x1281we

playKøbenhavnsk V-borgmester kalder regeringens sommerpakke et plaster for hovedstaden

Lynetteholm

Lynetteholm rykker tættere på: Forhastet proces, mener kritikere

Ulla ved rampe_SpOs_H

playInstitut for Menneskerettigheder: København blandt de dårligste i Europa

vandmasser domus vista

playSe de vilde billeder: Sådan så det ud, da sprængt vandrør oversvømmede højhus

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere