Restaurantfestival vender tilbage: Spis godt og støt kræftsagen

56 toprestauranter i København over byder på en tre-retters menu til en pris, der er let at fordøje, når restaurantfestivalen Spis & Støt vender tilbage.

Nu kan du snart se frem til at forkæle ganen med gourmetretter og samtidig støtte en god sag.

Fra den 2.-10. juni løber restaurantfestivalen Spis & Støt nemlig af stablen, når 56 toprestauranter i København byder på en tre-retters menu til en pris, der er let at fordøje. 

Vær med, når populære og anmelderroste restauranter som Almanak, Meyers Spisehus, P Eatery, Radio, Mêlée og San Marco JUNIOR inviterer indenfor til en lækker tre-retters menu, som samtidig støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Fakta om Spis & Støt

I år vil også to andre prisklasser være i spil for dem, der ønsker en overdådig gourmetmenu, der støtter endnu mere. Priserne er her 500 og 750 kr. (+ billetgebyr) for menuer hos blandt andre Michelin-restauranter som Kokkeriet, Stud!o, Marchal, Era Ora og 108.

Det er fjerde gang, at Spis & Støt finder sted, og hvert år er har der været stor opbakning både fra gæster og restauranter.

Restaurant mistede både familie og venner 

For restauranten San Marco JUNIOR giver det god mening at være med.

- Vi har desværre alt for megen personlig erfaring med kræft, da flere unge mennesker både i vores familie og blandt vores venner er døde af kræft. Kræftens Bekæmpelse er en organisation, som er særdeles vigtig. Med Spis & Støt vil vi gerne give vores gæster en personlig og hyggelig spiseoplevelse, hvor der forhåbentlig er en fælles samhørighed omkring indsamlingsprojektet, siger Mathilde og Marc Zangrando på vegne af San Marco JUNIOR.

Sidste år indsamlede Spis & Støt 650.000 kroner til kampen mod kræft, og hos Kræftens Bekæmpelse glæder man sig over den store opbakning:  

 - Kræft vedrører os alle og derfor er en aktiv indsats afgørende for både kræftramte og pårørende. I Kræftens Bekæmpelse er vi derfor rigtig glade for, at så mange restauranter støtter op om Spis & Støt. Sammen kan vi tilbyde vores gæster gastronomiske oplevelser samtidig med at de støtter kræftsagen, fortæller Sara Haugesen, projektleder i Kræftens Bekæmpelse.

Hvor? Hvornår? Og hvor meget?

Spis & Støt er iværksat af DinnerBooking og Kræftens Bekæmpelse for at indsamle penge til både forskning.

76 restauranter landet over deltager i festivalen – heriblandt fem Michelin-restauranter. Nedenfor kan du se alle restauranterne, der er med i år.

Disse restauranter deltager i Spis & Støt

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

Nemlig.com

Albertslund dropper nemlig.com: "Det ligner wild west-agtige forhold," siger borgmester

im22

playButikker i ekstase: Det vildeste salg i 35 år

Testcenter med elcykler

Danmarks første testcenter for elcykler er åbnet

Espresso House

Kendt kaffekæde får sur smiley og bøde efter ulækre fund

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere