Professionelt ridecenter i sommerpark

- Denne gang tror jeg på, at det er muligt at få et bæredygtigt foretagende ind på arealet, så vi undgår, at det gror mere til, og at bygningerne forfalder endnu mere, lyder det fra formand for Gribskov Byråds planudvalg, Børge Sørensen (SF). For ham og mange andre har Nordsjællands Sommerpark i flere år skæmmet landskabet, fordi området ikke er blevet passet siden parken lukkede i 2006.

Nu har en ny gruppe investorer meldt sig på banen med en plan om at gøre den kuldsejlede forlystelsespark til et center for professionel ridesport samt ferie og behandlingssted for tilskadekomne og handicappede, som kan bruge ridning til genoptræning. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.
Hovedinvestoren i gruppen, der kalder projektet for Nordic Park, er konkurrencerytteren Jeanette Starup Petersen. I gruppen sidder endvidere landstræner i dansk Rideforbund Lars Terkildsen samt Lars Kramer, der er indehaver af dansk Detail Ejendomme i Hillerød, advokat Jan Hellmund-Nielsen, Aalborg, samt Jeanette Staurup Pedersens revisor Lars Tylvad Andersen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere