Postrøvere slipper væk med 150.000 kroner

Politiet leder efter to mænd på en knallert efter et røveri på Amager mandag eftermiddag.

Arkiv Foto: TV 2 Lorry (Arkiv)

To mænd slap mandag eftermiddag væk med 150.000 kroner, da de begik røveri mod postekspeditionen i Kvickly på Amagerbrogade.

Den ene af mændene ventede uden for på en knallert, mens den anden gik ind i forretningen.

- Han truer personalet med en pistol, der formentlig var en attrap, og får udleveret pengene, siger den centrale efterforskningsleder hos Københavns Politi, Kristian Aaskov.

Pistolen, der blev brugt, faldt tilsyneladende fra hinanden i forretningen.

- Vi har fundet en del af den på gerningsstedet, et magasin eller lignende, der muligvis kommer fra en softgun, fortæller efterforskningslederen.

Pengene bliver lagt i en Netto-pose, som røveren lægger i en sort rygsæk, hvorefter han løber ud til sin "kollega". De to mænd kører fra stedet i ukendt retning på en lysgrå knallert 45 med mørk front.

Røveren, der var inde i forretningen, beskrives om dansker, 170-175 cm høj og spinkel af bygning.

Han var iført sort styrthjelm, sort elefanthue og mørke solbriller. Desuden bar han mørke bukser med turkis skrift på det højre ben, samt en lys hættetrøje med teksten "Pelle Pelle" i sort og turkis på brystet.

Manden, der ventede på knallerten, var ligeledes 170-175 cm høj. Han var iført en mørk jakke og styrthjelm samt hvide bukser med blå baglommer.

Politiet vil meget gerne høre fra folk, som måtte have set de to mænd på knallerten eller bemærket andet i forbindelse med røveriet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik