Postarbejder fyret efter arbejdsskade

Postarbejder ved Helsinge Postkontor blev fyret på grund af for højt sygefravær efter en arbejdsulykke. Nu har Post Danmark måttet betale godtgørelse på grund af procedurefejl, skriver Nyhedsbrevet 3F.

I december 2009 gled Maibritt Madsen på et glat fortov, da hun var ude på sin postrute i Helsinge i Nordsjælland. Hun meldte arbejdsskaden samme dag, og en læge fastslog, at hun havde beskadiget menisken.
Skaden blev godkendt af Post Danmarks forsikringsselskab. Maibritt Madsen måtte opereres to gange og var derfor sygemeldt i lang tid. Mange måneder senere blev hun indkaldt til en sygesamtale, som endte med en fyring på grund af højt sygefravær.
Nu har Maibritt Madsen dog fået en lille oprejsning i form af en godtgørelse på 35.000 kroner. Ikke som følge af selve fyringen, men fordi Post Danmark havde brudt egne regler om indkaldelse til sygesamtaler.
- Jeg synes ikke, Post Danmark har håndteret sagen særligt godt. De gjorde ikke engang noget ved det sted, hvor jeg gled, siger Maibritt Madsen til Nyhedsbrevet 3F.
Post Danmark oplyser, at man ikke kommenterer på konkrete personalesager.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Lynghøjskolen Roskilde

Forældre banker i bordet: Kommune vil have vendeplads og boliger på skoles grønne område

politi 112 politibil

Stort fald i kriminalitet begået af indvandrere i nordsjællandsk kommune

lynetteholm

Nu skal eksperter udrede fakta om Lynetteholm-projekt for politikerne

david pedersen

Interesseorganisation for anbragte oplever hårdhændede metoder flere steder

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere