Populær træner takker af i Brønshøj

Bo Henriksen søger nye udfordringer og stopper derfor som træner for Brønshøj efter denne sæson.

Foto: Lorry

1. divisionsklubben Brønshøj Boldklub mister efter denne sæson sin store profil på trænerposten.

38-årige Bo Henriksen har meddelt klubben, at han efter syv år hos "Hvepsene" har brug for nye udfordringer.

Den langhårede træner tiltrådte i januar 2007 som spillende træner for Brønshøj, der på det tidspunkt lå i bunden af 2. division. Men Bo Henriksen fik sat skik på holdet, og i de senere år har Brønshøj tilhørt den øverste halvdel af 1. division.

- Jeg har brug for nye udfordringer, og når jeg melder mit farvel til Brønshøj ud nu, er det for at give klubben rimelig tid til at finde en afløser, fortæller Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

- Jeg vil gøre alt for at aflevere Brønshøj som 1. divisionsklub og vil altid have mit hjerte på Tingbjerg Ground, hvor jeg har haft så mange mindeværdige oplevelser sammen med de fantastiske mennesker, der er rygraden i Brønshøj Boldklub.

Bo Henriksen spillede i sin aktive karriere over 100 superligakampe for OB og Herfølge, og sidstnævnte blev han dansk mester med i 2000.

Senere indledte "Bomber-Bo" en sand nomadetilværelse og nåede blandt andet forbi klubber som Kidderminster, Fram Reykjavik, Bristol Rovers og B 93.

Succesen i Brønshøj har gjort, at Bo Henriksens navn ofte er blevet nævnt, når der har været et ledigt trænersæde i Superligaen.

Brønshøj, der overvintrer på en niendeplads i 1. division, oplyser, at klubben allerede har indledt jagten på Bo Henriksens afløser.

/ritzau/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik