Politiet slår til mod Vesterbros prostituerede

Københavns Politi har natten til fredag anholdt 18 udenlandske prostituerede på Vesterbro.

Københavns politi foretog natten til fredag en stor aktion på Vesterbro, der førte til anholdelse af 18 kvindelige prostituerede af udenlandsk herkomst.

Nattens aktion er ifølge politiet en konsekvens af, at antallet af afrikanske prostituerede omkring Istedgade og Gasværksvej er skudt kraftigt i vejret.

Politiet nævner desuden, at de prostituerede kvinder er særdeles aggressive i deres markedsføring over for alle mænd. Også selv om mændene færdes med kone og børn.

- De prostituerede går helt op og tilbyder deres ydelser til hr. Jensen, der kommer ud af Tivoli med kone og børn, fortæller vicepolitiinspektør ved Københavns Politi Ove B. Larsen.

- Det er eskaleret, og vi besluttede at lave denne aktion dels for at statuere et eksempel, men også for at nedbringe antallet, som var gået over, hvad vi anser for acceptabelt.

Afvikling af forretninger på offentlige steder generer områdets beboere

Oven i hatten afvikler kvinderne deres forretninger i gårde, trappeopgange og i områdets klubber, hvilket er til stor irritation for områdets beboere og forretningsdrivende.

Københavns politi sigter de 18 anholdte kvinder for overtrædelse af udlændingelovens bestemmelser om at arbejde i Danmark uden fornøden tilladelse.

De vil nu blive afhørt af politiet, som håber også at afsløre andre former for kriminalitet som for eksempel menneskehandel.

I den forbindelse vil alle kvinderne blive tilbudt en samtale med repræsentanter fra Center Mod Menneskehandel.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

Neon Hovedbanegården

Alarm afblæst: Hovedbanegården blev evakueret

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere