Politiet skulle slukke for kartoflerne

En 52-årig kvinde med bopæl i Hersegade i Roskilde ringede lørdag eftermiddag til politiet, lettere ude af sig selv. Hun var kørt til Hillerød og var pludselig kommet i tvivl om, om hun havde glemt en gryde med kartofler hjemme på komfuret. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Kvinden frygtede, at hun havde tændt under gryden, så den var på vej til at koge tør og dermed kunne forårsage en brand i lejligheden.
Politiet sendte straks en patrulje til kvindens lejlighed, men kunne konstatere, at såvel vinduer som døre var lukket grundigt.
Kvinden blev ringet op, og efter et kort samråd med hende blev det besluttet at sparke døren ind, eftersom hun stadig var meget i tvivl, om hun havde tændt for gryden, skriver DAGBLADET Roskilde.
Det havde hun ikke, viste det sig. Faktisk stod gryden med kartofler sikkert på køkkenbordet ved siden af komfuret, som var slukket.
- Normalt vil de fleste nok ringe til venner eller bekendte i sådan en situation, men i dette tilfælde, hvor der var risiko for brand, var det helt fint, at hun ringede til politiet, fordi hun var utryg, siger Jan Lauritzen fra Midt- og Vestsjællands Politi til DAGBLADET Roskilde.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

tomme tog

Rejsende kan ikke få plads trods halvtomme tog - pladsbilletter bliver ikke brugt

politi 112 politibil

Stort fald i kriminalitet begået af indvandrere i nordsjællandsk kommune

lynetteholm

Nu skal eksperter udrede fakta om Lynetteholm-projekt for politikerne

david pedersen

Interesseorganisation for anbragte oplever hårdhændede metoder flere steder

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere