Politiet opruster i Askerød

Midt- og Vestsjællands Politi patruljerede med over 10 betjente i Askerød i morges efter at flere tyverialarmer var gået i gang i området, skriver DAGBLADET Roskilde.

Først lød alarmen fra Hundige Klub på Godsvej 101 klokken 04.30 og klokken 04.48 var den gal i Grøftehuset i Askerød. Da politiet kom frem kunne de konstatere omfattende hærværk i Grøftehuset i form af knuste ruder, et ødelagt busskur og flere indkøbsvogne lå spredt på vejen. De fik også øje på syv-otte personer, hvoraf flere var hætteklædte, der i alt hast forlod området.
Det lykkedes ikke at få fat i de unge, men politiet fik kontakt til en borger, der havde talt med gruppen af unge kort forinden. Han havde af de unge fået at vide, at det ville være klogt at forlade stedet hurtigst mulig.
- Vi ved ikke, hvad der har været under opsejling, men set i lyset af den seneste tids uroligheder i området valgte vi at blive i Askerød indtil lidt over seks i morges for at sikre ro i kvarteret, siger Carsten Andersen, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Afbrænding af Lars Løkke dukke

Enhedslisten-borgmester deltog i afbrænding af Lars Løkke-dukke

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere